Voorgerechten
Oesters Gillardeau°°°
34
6 stuks
Schotse gerookte zalm
26
klassieke garnituur - mierikswortel
Carpaccio van knolselder (vegetarisch)
25
hummus - crunch van pinda & sambal
Huisbereide kaaskroketten
20
Huisbereide garnaalkroketten
24
Gravlax van wilde zalm
33
espuma van Auber'gin en limoen - granaatappel - vinaigrette van honing en mosterd
Zachtgegaarde varkenswangen ‘Duroc De Batallé’
29
Grimbergen dubbel - tartiflette van aardappel en Reblochon - gebraiseerd grondwitloof
Krokante kalfszwezeriken Briochetoast “Deluxe”
34
Briochetoast "Deluxe" - boschampignons met dragon - truffelmayonaise
Gebakken ganzenlever
34
gekarameliseerde appel - saus van oude Porto
Moscovite aardappel
79
Caviar Gourmet House 'White Sturgeon' 30gr