Menu Napoleon 19/02 - 02/04 (per tafel)
€ 70 ( € 100*) *wijnen t.e.m. hoofdgerecht
Tartaar van kalfshaas
Tataki van yellowfin tonijn - Mosterdzaad - Krokant van nori - Kimchi van spitskool
OF
Filet van zeebaars
Bearnaise van Canadese kreeft - Bladerdeeg - Jonge spinazie - Flan van schaaldieren
*
Gebakken ganzenlever +€25 (€37*)
Gekarameliseerde appel - Saus van oude Porto
*
Haasje van Noorse skrei ‘dugléré’
Noordzeegarnalen - Hertoginnenaardappelen - Broccoli - Zeekraal
OF
Solomillo van Brasvar varken
Jus van pickles - Crème van bloemkool - Hasselback aardappel met parmezaan - Groene asperges
*
Cheesecake
Gelei van mango en passievrucht - Ijs van tonka boon
OF
Huisbereide dame blanche
OF
Kaasassortiment (+€9)
geselecteerd door Michel van Tricht
* Sherry Ximenez-Spinola old harvest 17° (+ €11)