Menu Napoleon 20/11 - 07/01 (per tafel)
€ 65 ( € 95 *) *wijnen t.e.m. hoofdgerecht
Terrine van ganzenlever
gerookte eendenborst - brioche - compote van veenbessen - gelei van Sauternes
OF
Gebakken Sint-Jacobsnootjes
risotto met eekhoorntjesbrood - schuim van postelein - krokant van Parmezaan - tuinbonen
*
Ravioli van boschampignons en knolselder +€25 (€37*)
schuim van zwarte wintertruffel - cantharellen - krokante Pancetta
*
Kabeljauwhaas
gebakken langoustine - mousseline van bintjes - nage van schaaldieren en vadouvan
OF
Medaillon van hertenkalf ‘Grand Veneur’
Brusselse spruitjes - zalf van butternut pompoen - amandelkroketten
*
Panna cotta van witte chocolade
espuma van frambozen - crunch van cacao en hazelnoot
OF
Huisbereide dame blanche
OF
Kaasassortiment (+€9)
geselecteerd door Michel van Tricht
* Sherry Ximenez-Spinola old harvest 17° (+ €11)